Ziua Mondiala a apei

­čîŹ22 martie- Ziua Mondial─â a Apei
­čĺŽProgramul ÔÇťAPA ├«n ╚śCOLIÔÇŁ a revenit la Colegiul ÔÇťION MAIORESCUÔÇŁ
­čĺžPentru Apa Service Giurgiu, Ziua Apei este ├«n fiecare zi. Este preocupare, datorie, meserie, serviciu, uneori s─ârb─âtoare. Lucrurile merg ├«nainte non-stop – extragem apa din foraje de medie ╚Öi mare ad├óncime, o trat─âm, o analiz─âm ├«n laboratoare, o pomp─âm spre giurgiuveni. Re╚Ťelele de canalizare preiau apa menajer─â, Sta╚Ťia de Epurare ├«╚Öi face zi ╚Öi noapte datoria, apa este iar─â╚Öi tratat─â, epurat─â, calitatea ei este iar─â╚Öi verificat─â ├«n laboratoarele de analiz─â ╚Öi la final este deversat─â ├«n Dun─âre.

Dincolo de rutina de zi cu zi, o parte din preocup─ârile Apa Service sunt legate de ecologie ╚Öi de informarea corect─â a publicului, ╚Öi ├«n particular a elevilor, ├«n spiritul respectului fa╚Ť─â de ap─â ╚Öi valorile acesteia. A╚Öa au ap─ârut, cu ani ├«n urm─â, programele permanente ÔÇťPOR╚ÜI DESCHISE la APA SERVICEÔÇŁ ╚Öi ÔÇťAPA ├«n ╚śCOLIÔÇŁ. ╚śi uite a╚Öa, am revenit la Colegiul Ion Maiorescu, unde ne-am ├«nt├ólnit cu elevii clasei a 12-a A, la ora de dirigen╚Ťie a profesorului Mugur BURCESCU.
­čĺžA fost o ├«nt├ólnire interesant─â, cu elevi curio╚Öi s─â afle c├ót mai multe despre ap─â, dar ╚Öi despre sistemul de canalizare, Campania noastr─â ÔÇťCANALIZAREA NU ESTE TOMBERONÔÇŁ ├«mplinind deja 4 ani de la debut.
­čĺŽMul╚Ťumim elevilor ╚Öi profesorilor pentru c─â sunt al─âturi de noi. ­čĺžMergem ├«nainte, v─â a╚Ötept─âm s─â facem TURUL COMPANIEI ├«n S─éPT─éM├éNA VERDE. ­čĺŽ PRE╚ÜUI╚ÜI APA!