Ușor și rapid! Facturile la apă pot fi plătite și prin PayPoint

Societatea Apa Service Giurgiu informează clienții că plata facturii apă canal se poate efectua și prin intermediul serviciului Pay Point.
Astfel, oamenii își pot plati facturile în timp ce fac cumpărături, punctele de retail fiind deschise 7 zile din 7.

Facturile se pot achita și sâmbata și duminica, atunci când, în mod obișnuit, unitățile de furnizare a serviciilor de utilități au ghișeele proprii închise. Cei care achită facturile primesc o chitanță și contul lor va fi creditat în prima zi lucratoare. Punctele PayPoint se pot găsi în minimarketuri, hipermarketuri, stații de benzina, toate fiind atent selecționate pentru programul lor prelungit, pozițiile adecvate și serviciile prietenoase.
Plățile se pot realiza cu ajutorul unei facturi fizice, sau cu telefon de tip Smartphone .
Iată cum:
 Clientul se prezintă cu factura de apă la cel mai apropiat magazin dotat cu sistemul PayPoint, vanzătorul scanează codul de bare de pe factură, clientul achită în numerar valoarea facturii și primește pe loc un exemplar al chitanței cu toate detaliile tranzacției.
💧Pentru a achita o factură cu ajutorul unui telefon de tip Smartphone, fără a fi nevoie de o factură fizică, este nevoie de o adresă de email, ce se va comunica la ghișeele Apa Service.
💧Clientul va primi, astfel, factura pe mail, care va putea fi descărcată pe telefonul tip Smartphone, la terminalul PayPoint existând posibilitatea scanării facturii direct de pe telefon.
Serviciul PayPoint este gratuit, simplu și la îndemână!